Tack från Andreas Waldh

Ett stort tack för den här tiden!

Varm, nyfiken och glad. Nära till skratt och en hunger på att kunna bemästra den här sporten, golf. Så skulle jag beskriva en Vasatorpare!

Intresset och nyfikenheten har jag aldrig mött, i denna mängd, på något annat ställe. Min fru, noterade för mig, räknade alltid att det tog mig minst en timme att komma hem efter sista lektionen för dagen. Det hade kunnat bero på att bilen var på verkstad eller att vi bodde långt från klubben men leasingavtal och en 12-minuters hemfärd var sällan anledningen. Däremot många elever som tränade eller medlemmar som hade frågor på de sena kvällarna var anledningen.

Under de här nio åren har jag gift mig, fått Emma och Tilda och nästan blivit vuxen. Jag har fått vänner för livet, vänner som jag kan ringa mitt i natten och jag vet att de kommer innan jag har hunnit blinka.

Det var inte ovanligt att jag tänkte:

Oj, jag får betalt när vi tränar och pratar golf denna härliga sommarkväll tillsammans med trevliga människor.

Det fanns också andra tillfällen! Ni kämpar, som var med på olika höst och vinterkurser. Handplockning av bollar, full skidutstyrsel och en total rädsla för en topp så känseln i fingertopparna försvann.

Min stora drivkraft har alltid varit att lära mig mer. Jag har fått så mycket av mina tränarkollegor under åren. Långa diskussioner med en självklarhet av att dela med sig av sina kunskaper slutade oftast i ” kolla den här då, är den bättre ?” En glädje för spelet!

Utvecklingens väg är ganska krokig och det har många elever fått känna på. Vid ett tillfälle hade jag åtta olika bunkertekniker som jag lärde ut! Jag märkte att mina elever hade problem att omsätta mina tankar, konstigt!

Många elever har jag haft ett långt samarbete med, andra har varit flyktiga bekantskaper. Jag hoppas att ni har fått svaren på era frågor, en plan och en förklaring på hur ni kan bli ännu bättre. Jag har försökt att möta er med respekt, professionalism och ett stort engagemang.

Jag har haft väldigt kul på jobbet! Söndagsångest har aldrig funnits.

Nu är det dags att gå vidare, min framtid är inte bestämd. Jag hoppas få arbeta med drivna människor och bygga relationer för att nå de mål som är uppsatta. Speciella branscher eller yrkesgrupper har jag inte begränsat mig till.

Kanske har du ett förslag till var jag ska arbeta passionerat?

Tack och på återseende.

// Andreas Waldh